top of page
LOGO-OOAK-AUDREY-hoog_Tekengebied 1.png
Pizza on Wood Facebook Ad.png

Leuk dat je er bent.

(Ver)bouwen moet niet stressvol zijn

                                                                                                                  Iedereen wil een prachtig huis met een gezellig interieur, maar de weg ernaartoe loopt niet altijd over rozen. Vaak komt de stress al bij de eerste stap; 1. bij het kopen van een huis, 2. bestaand huis renoveren,

3. huis bouwen. Vooral omdat er zo veel bij komt kijken. Er zijn zoveel  keuzes die op je afkomen en als je dan nog geen idee hebt van wat er  allemaal bestaat en welke keuzes bij elkaar kunnen geplaatst worden,

zie je vaak tussen de bomen het bos niet meer.

Slapeloze nachten

 

En daar kom ik dan … Mijn hoofddoel is om jou te helpen om een thuis te creëren waar dat ik voor een groot deel de stressfactor kan weghalen. Ik wil je laten zien dat bouwen/verbouwen je geen slapeloze nachten moet opleveren. Natuurlijk kan altijd wel iets mislopen, het is en blijft een bouw met vele partners, maar ik ben er om alles op te lossen en in goede banen te leiden. Dat is wat een betrokken interieurarchitecte doet.

 

Intensief traject

 

Daarom dat ik jou of jullie ook eerst goed wil leren kennen, uiteindelijk is dit een intensief traject dat we samen aangaan. We gaan elkaar veel zien en horen, maar dat is ook normaal, het gaat om beslissingen die toch belangrijk gaan zijn voor de komende 15-30 jaar. Ik sta namelijk achter duurzame interieurs. Buiten dat ik veel vragen stel, luister ik ook zeer aandachtig naar wat jij wil, niet wat ik wil. Jij bent degene die in de woning gaat wonen en jij moet je er goed gaan voelen.

 

Creatieveling

 

Als creatieveling ben ik constant op zoek naar trends, materialen en technieken om unieke, tijdloze en vooruitstrevende interieurs creëren. Ik vertrek voor een interieurproject altijd vanuit een bijzondere persoonlijke benadering. Ik ben al sinds kleins af aan creatief bezig. Vanaf mijn 6de levensjaar ging ik naar de kunstacademie (ook dit komt doordat mijn moeder zeer creatief is), van daaruit ben ik uiteindelijk naar de kunstschool gegaan.

 

Interieurarchitecte

 

Na mijn middelbaar heb ik gekozen om interieurarchitectuur te gaan studeren. Dankzij mijn uitgebreide vooropleidingen voelde ik me hier helemaal thuis. Tekenen en ontwerpen is voor mij een wonderlijk proces: als je eraan begint weet je nooit wat het resultaat zal zijn. Dat creatieve proces is voor mij het allerleukste aan mijn job. Voor mij is een interieur niet zomaar een mooi plaatje, het vertelt jouw verhaal en onrechtstreeks ook wel een beetje dat van mij :-). 

 

One Of A Kind

 

Ik geniet ervan om iedere keer opnieuw unieke interieurs te ontwerpen, vandaar ook mijn naam, One Of A Kind. Materiaal, vormgeving, opstelling, kleur, verlichting, … moet in functie staan van jouw wensen en noden. Dit maakt mijn job juist zo leuk, ik leer leuke nieuwe mensen kennen, ik kan mijn creativiteit in ieder interieur uiten en ik kan jou helpen om een interieur te creëren waar je alleen maar van had durven dromen. Wij maken er samen een realiteit van.

 

Eens praten?

 

Wil je weten hoe dat ik een meerwaarde kan zijn voor jouw nieuwbouw of renovatie? Ik help je heel graag om mee te denken met jouw project.

 

Ik hou van een leuke babbel met een lekkere kop thee.

Ik ben Audrey, een gepassioneerde interieurarchitect en oprichter van

One Of A Kind - Interior Design.

bottom of page