top of page
LOGO-OOAK-AUDREY-hoog_Tekengebied 1.png

1. Meet 

Bij een eerste ontmoeting maak ik kennis met jou en jouw project, je wensen en verwachtingen. Deze worden duidelijk in kaart gebracht en vormen de basis voor een verdere uitwerking van het ontwerpconcept. Na dit gesprek ontvang je per mail jouw offerte.

2. Research

De verkregen informatie wordt verwerkt en geanalyseerd om de juiste ontwerpkeuzes te kunnen maken op vlak van ergonomie, functionaliteit, bouwtechniek en materialisatie. Het ontwerpconcept krijgt in grote lijnen vorm.

3. Design

Het ontwerp wordt uitgewerkt in zowel 2D plannen als 3D beelden. Aan de hand van een moodboard en stalen krijgt je een eerste blik op de gewenste sfeer en de hiervoor te gebruiken materialen. Aansluitend op het ontwerp krijgt je een uitgewerkt techniekenplan.

4. Calculate

Na het uitwerken van de ontwerpfase kan je kiezen om het project door One Of A Kind - Interior Design te laten begeleiden en opvolgen. Ik calculeer het volledige project.

5. Coordinate

Tijdens de uitvoering van de werken begeleid ik de klant doorheen de werf door middel van communicatie en planning. Dit zowel met de klant als met de aannemers.

6. Finish

Happy client = happy architect.

Het eerste gesprek kost 129€ incl btw: Dit is een persoonlijk (online) gesprek met mij als interieurarchitect waarbij dat ik u kan helpen en al advies geef.
Heb je dus een professionele visie nodig op je ruimte? Enkele ideeën over de mogelijkheden of antwoorden op je vragen? ...

Dan is de interieurbabbel iets voor jouw!

Binnen de week na ons gesprek ontvangt u per mail een verslagje. Hierin staan de dingen die we hebben overlopen om zelf aan de slag te kunnen gaan.

Indien dat u na dit gesprek de keuze maakt om de samenwerking aan te gaan word dit bedrag van de offerte afgetrokken.

bottom of page